lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 06 Siječanj 2020 01:54

Barač: Zabrinjavajuće je za Frankovića što se hvali razlikom od sto glasova

Predsjednik dubrovačkog SDP – a Jadran Barač iznimno je zadovoljan rezultatima predsjedničkih izbora u Gradu Dubrovniku. Iako je Kolinda Grabar Kitarović dobila više glasova u Dubrovniku od Zorana Milanovića, 9.303 glasova za SDP – ova kandidata brojka je koju je Barač ocijenio kao „strahovito značajnom za dubrovački SDP”.

- Preuzeo sam SDP u okolnostima kada smo osvojili samo dva mandata u Gradskom vijeću, ali od tada smo počeli aktivno raditi, reagiramo na sve nepravilnosti i nepravdu i građani su to počeli prepoznavati. Radimo i unutar stranke, povezujemo se s nama bliskim strankama, HSS – om i Glasom i sve to dalo je rezultate i na ovim izborima. - kazao je Barač.

- Ovo je rezultat cijele organizacije SDP – a i ustrajat ćemo u tome da nastavimo raditi na načelima zakonitosti, pravednosti, da svi imaju jednaku šansu, a ne da stanje bude kakvo je danas u Dubrovniku. - kazao je Barač.

- Franković se hvali pobjedom u Gradu Dubrovniku od sto glasova, to je vrlo zabrinjavajuće za njega s obzirom na utjecaj koji ostvaruje novcem svih građana i sve ostalo što provodi politikom ponižavanja, a ne uvažavanja. Naša politika je obratna. - kazao je Barač našalivši se kako je ta razlika od stotinjak glasova nastala „zbog onih koji su pošli na skijanje na Žabljak”.

D. Mladošić

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250