lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 06 Siječanj 2020 16:42

Riješili se klauna uz nuspojavu - slučajnog predsjednika

Piše:

Silne analize se rade, spominju se crni, bijeli i sivi labudi, 'tice trkačice, osam tisuća eura preko Interneta, govor tijela, vestiti i veste, Plenković, Vaso, dijaspora i Hercegovci, oni što će tek postati dijaspora, poluprazna Slavonija, Škoro i nevažeći listići, debate, svatko ima svoju teoriju o predsjedničkim izborima i razlozima zašto je HDZ, odnosno Kolinda Grabar Kitarović potučena do nogu.

Svi politički analitičari i oni koji se tako osjećaju spominju gafove Kolinde Grabar Kitarović, ali sve nekako sramežljivo, a zašto ne reći, jasno i glasno, bez uvijanja: Hrvatska je glasala tako da se riješi klauna. Hrvatska je glasala protiv cirkusa koji je na gotovo svakodnevnoj bazi priređivala Kolinda Grabar Kitarović.

Milanović... On je tek nuspojava, slučajni predsjednik.

Nema osobe koja je toliko degradirala instituciju predsjednika kao što je to učinila još uvijek aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kiatrović, smijali su joj se i desni i lijevi, a jedino što će nedostajati nakon njena odlaska jest upravo to – njeni gafovi i cirkuske točke - da se malo smijemo u nedostatku dobrih domaćih komedija.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250