lausnekretninebanner

Srijeda, 08 Siječanj 2020 21:03

Dobroslavić o županijskom SDP - u: Ne znam na čemu baziraju svoj optimizam, neprepoznatljivi su

Župan dubrovačko – neretvanski Nikola Dobroslavić na konferenciji za novinare, koju je održao u povodu predsjedničkih izbora zajedno s gradonačelnikom Dubrovnika Matom Frankovićem, odgovorio je i na pitanje misli li da SDP može okupiti oporbu oko jednog kandidata za župana na sljedećim lokalnim izborima. Naime, upravo tu mogućnost spominjao je potpredsjednik županijskog SDP – a Kuzma Tomašić.

- Ne bih uopće ulazio u to, to je stvar SDP – a i drugih stranaka. To ne bih komentirao. Mogu reći da mi radimo svoj posao, radimo ga na način na koji smo obećali kad smo preuzeli odgovornost za ovu županiju, a ovo je već treći mandat, pa sam siguran da će to birači valorizirati i na idućim izborima. - kazao je župan Dobroslavić, a onda ipak nadodao, odnosno komentirao najave SDP – a o pobjedi na lokalnim izborima:

- Ne znam na čemu baziraju svoj optimizam. I na ovim izborima bili smo bolji u 17 jedinica lokalne samouprave. Oni se imaju pravo organizirati na svoj način, a sad su doista prilično neprepoznatljivi, u Županiji imaju šest od 41 vijećnika, u Gradu dva od 25, pa ne znam na čemu baziraju taj optimizam, ali to je njihova stvar. Vidjet ćemo na izborima, mi smo predani onom što radimo i siguran sam da ćemo ponovo pobijediti. - rekao je župan dubrovačko – neretvanski Nikola Dobroslavić.

dm

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250