lausnekretninebanner

Nedjelja, 12 Siječanj 2020 13:21

Robotska rehabilitacija: Fizioterapeuti Poliklinike Glavić postali službeni Hocoma instruktori

Robotska rehabilitacija: Fizioterapeuti Poliklinike Glavić postali službeni Hocoma instruktori Foto: Poliklinika Glavić

Uz velik broj stručnih tečajeva cijelog tima fizioterapeuta, Poliklinika Glavić može se pohvaliti još jednim zavidnim iskustvom i uspjehom svog medicinskog osoblja.

Naime, fizioterapeuti Mirna Golubić i Mark Tomaj sudjelovali na edukaciji za robotske instruktore najmodernijih robotskih uređaja za rehabilitaciju, koja se u organizaciji Hocome, održala ovaj tjedan u Zurichu.

Već 20 godina Hocoma je svjetski lider u području robotske rehabilitacije, a roboti koji se nalaze u vrhunskim rehabilitacijskim bolnicama i klinikama svijeta, svoje su mjesto pronašli i u Poliklinici Glavić kao svom referentnom centru za područje EMEA regije.

Tijekom vremena provedenog u Hocominom središtu s ciljem stjecanja ove prestižne diplome, sama edukacija bila je posvećena Lokomatu, C-Millu te Armeu i Andagu. Ovom su edukacijom Mirna i Mark postali službeni svjetski instruktori za Hocoma uređaje koji će svoja znanja moći primijeniti na konstantnom usavršavanju koncepta rada Poliklinike Glavić, ali i ostalih svjetskih centara.

dpp

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020