lausnekretninebanner

Nedjelja, 12 Siječanj 2020 20:51

Franković: Bit ću sretan kada dobijemo zahtjev za izgradnju škole na Gornjim selima

Gradonačelniku Matu Frankoviću i aktualnoj gradskoj upravi, kako u dijelu političkih krugova, tako i kod dijela građana, zamjeraju se velika ulaganja u Gornja sela, tj. da, s obzirom na mali broj stalnih žitelja, nisu opravdana.

Kazat će neki kako je to glasačka baza HDZ – a, i jest, HDZ u Gornjim selima redovito „potaraca” političke protivnike, no s druge strane uistinu i jest premal broj birača u Gornjim selima da bi bilo kojoj gradskoj upravi osnovni cilj ulaganja bila isključivo buduća naklonost birača.

Ciljevi, sudeći po objavi na službenoj FB stranici gradonačelnika Frankovića, uistinu nisu tako prizemni. U Dubrovniku je sve izraženiji problem stanovanja mladih nakon što otiđu iz roditeljskog doma, a ulaganja u mjesta van užeg gradskog područja, gdje dio naših sugrađana ima nekretnine koje zjape prazne i neobnovljene, omogućuje povratak stanovništva, prvenstvo mlađih obitelji.

Upravo na to cilja i Franković.

„Gornja sela... uskoro dvotračna cesta do Mrčeva, a nakon toga nastavljamo dalje prema Riđici. Ulaganjem u infrastrukturu stječu se preduvjeti za povratak mladih na Gornja sela. Bit ću sretan kada dobijemo zahtjev za izgradnju škole na Gornjim selima, tada ćemo dobiti potvrdu da smo uspjeli.” - zapisao je Franković.

dm

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020