lausnekretninebanner

Četvrtak, 23 Siječanj 2020 12:42

Markos ima novi spot

Stijepo Gleđ Markos snimio je spot za pjesmu s kojom će se predstaviti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Priču o ljubavi za koju potpisuje glazbu i tekst, Markos je odlučio ispričati na najljepšim lokacijama svoga Grada. Na filmskim lokacijama Dubrovnika Markos je opisao osjećaje koji su ga vodili dok je stvarao "Zlatne suze":

- U trenutku nastajanja pjesme u mom srcu bio je to upravo ovakav sunčan dan, prostranstvo nebeske ljepote, skladni letovi slobodnih golubica i rađanje novih ljubavi koje se počinju voljeti na uzvišeniji način, za vječnost. Najljepše ulice našeg života poput praznog Grada ostaju puste ako njihovim stopama nisu ostali upisani tragovi zlatnih suza, jer one svjedoče trenutak predanja kada sve naše ljudske težnje gube svoju snagu i padnu na koljena pred čistom ljubavi, koja vodi u pravi smisao života. - ispričao je Markos.

Markosovu interpretaciju ove emotivne pjesme, u kojoj se mogu pronaći sve generacije slušatelja, upotpunio je orkestralni aranžman Ivana Popeskića. U produkciji Aria Artis video spot za "Zlatne suze" snimio je Unique Films i Mišo Sorić spajanjem očaravajućih kadrova Grada uz snimke iz zraka koje je napravio Nikša Radičević.

dpp

Video sadržaj

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020