lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 27 Siječanj 2020 20:05

Pezo puno voli FB; uz Baračeve, redovno čita i Vlahušićeve postove

Piše:

Vijećnik Blaž Pezo (HDZ) puno ovih dana čita Facebook postove, pa se osim na Jadrana Barača, o čemu možete čitati OVDJE, obrušio danas na sjednici Gradskog vijeća na bivšeg gradonačelnika Andra Vlahušića pa je gradonačelnika pitao da prokomentira Vlahušićeve postove na društvenim mrežama u kojima gradonačelnika Frankovića proziva da je braniteljima oteo 43 stana u Mokošici.

- Najpoznatiji dubrovački umirovljenik, od neki dan i branitelj u svojim samodopadnim litanijama na društvenim mrežama proziva da ste gotovo oteli 43 stana za branitelje u Mokošici. - kazao je Pezo.

Gradonačelnik Franković odgovorio je kako je pitanje stambenog zbrinjavanja branitelja u gradu gotovo pa riješeno. Naravno da se obrušio i na Vlahušića.

- Saborski zastupnik u mirovini nije se stavio na raspolaganje zdravstvu u kojem nedostaje liječnika kao ni tijekom rata nego je još imao obraza objaviti da je dobio braniteljski status. Mi ćemo u potpunosti riješiti pitanje stambenog zbrinjavanja branitelja. Netko će dobiti stan, netko zemljište, a netko novac, ovisno na što se tko od njih odluči. Ne možemo zaboraviti što je bilo jučer ili prekjučer, a još manje možemo zaboraviti pokušaj iskrivljivanja povijesnih istina i činjenica tko je što doprinjeo i tko je što radio. Sve se zna ma koliko se pokušavala iskriviti istina. - rekao je Franković.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020