lausnekretninebanner

Nedjelja, 02 Veljača 2020 21:24

Prijem za predstavnike Beyoglua

Prijem za predstavnike Beyoglua Foto: Grad Dubrovnik

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima, zamjenicom Jelkom Tepšić, pročelnicom Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinkom Raguž i predsjednikom Gradskog vijeća Markom Potrebicom susreo se danas sa zamjenikom gradonačelnika Beyoğlua Rustemom Dindarolom. Beyoğlu se nalazi u europskom dijelu Istanbula i jedan je od najrazvijenijih okruga u cijeloj Turskoj, poznata i kao „biser Istanbula“. Uski diplomatski i drugi odnosi Dubrovnika i Istanbula datiraju još od početka 18. stoljeća. kada je otvoren konzulat Dubrovačke republike u današnjem centru grada.

Radi se o prvom susretu predstavnika Grada Dubrovnika i okruga Beyoğlu od izbora novog gradonačelnika i uprave ovog okruga Instabula. Uz riječi dobrodošlice gradonačelnik Mato Franković iskazao je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom te nadu u nadogradnju dobrih odnosa i u budućnosti.

Zamjenik gradonačelnika Beyoğlua Rustem Dindarol prenio je pozdrave novoizabranog kolege gradonačelnika Haydara Ali Yildiza izrazivši nadu u skori ponovni susret i nastavak uspješne suradnje.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020