lausnekretninebanner

Četvrtak, 06 Veljača 2020 14:50

Baka pokušala ukrasti kruh, a gdje živimo najbolje kazuje post Maje Milošević

Hrvatsku je danas rastužio događaj iz Bjelovara gdje je zaštitar jednog trgovačkog lanca pozvao policiju zbog bake koja je pokušala ukrasti kruh, jogurt i par jabuka i banana. Vrijednost artikala koje je siromašna baka pokušala otuđiti ne prelazi dvadesetak kuna, no to nije spriječilo zaštitara da pozove policiju, ni policiju da taj „slučaj” objavi u redovnom izvješću kao da se radi o najvećem kriminalcu.

Ne, krađu ne treba opravdavati, no, kad je već zaštitar već pronašao ukradene artikle, znajući njihovu vrijednost od dvadesetak kuna, čemu pozivanje policije u ovom slučaju, jer baka zasigurno nije kruh, jogurt i par komada voća pokušala ukrasti jer je sita, pa se treba zapitati u kakvom to svijetu živimo. Zar nije bilo dovoljno što je krađa spriječena?! Čemu stvarati dodatne probleme očito sirotinji koja ni za kruh nema?!

A u kakvom (licemjernom) svijetu živimo možda najbolje govori Facebook post naše sugrađanke, popularne profesurice iz Turističke i ugostiteljske škole Maje Milošević.

majapost0602

dm

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020