laus banner 2021 2

Ponedjeljak, 10 Veljača 2020 14:14

Komunalno redarstvo od sada kontaktirajte i putem Facebooka

Komunalno redarstvo Grada Dubrovnika od prošlog tjedna građanima je dostupno i na društvenoj mreži Facebook.
 
Naime, uz postojeće kanale, a u cilju što neposrednije komunikacije s gradskom upravom i žurnog postupanja, Odsjek za komunalno redarstvo građani od sada mogu kontaktirati i putem Facebook stranice „Komunalno redarstvo Grada Dubrovnika“ i to putem poruka, komentara ili pak koristeći istaknutu mogućnost slanja e-mail poruke.
 
-„Molimo da stranicu koristite za prijave, prijedloge i kritike koje se tiču komunalnog reda, odnosno poslova iz nadležnosti Odsjeka za komunalno redarstvo pri Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika“, poručuju administratori stranice.
 
Osim za prijave komunalnog nereda Facebook stranica imat će i informativnu funkciju, a iz Odsjeka ističu da će građane putem stranice obavještavati o raznim postupanjima i akcijama Odsjeka za komunalno redarstvo, ali i o zakonima, odlukama i pravilnicima temeljem kojih komunalni redari postupaju, čime će građanima približiti svoj rad.
 
Jednom od prvih objava tako je najavljen pojačan nadzor postupanja sukladno Odluci o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja sa napuštenim i izgubljenim životinjama. Prvenstveno će se, ističu, nadzirati je li kućni ljubimac-pas čipiran, vode li ga vlasnici na povodcu i čiste li javnu površinu nakon što je njihovi ljubimci onečiste.
 
Potražite Komunalno redarstvo Grada Dubrovnika na Facebooku (link - www.facebook.com/komunalno.redarstvo) kontaktirajte ih i informirajte se o aktualnostima u njihovom radu.

Grad Dubrovnik

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020