lausnekretninebanner

Četvrtak, 13 Veljača 2020 10:56

Maloljetnici krali po Mokošici i Komolcu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik dvojica 17 - godišnjaka iz Mokošice osumnjičena su da su počinila više kaznenih djela teških krađa.

Naime, utvrđeno je kako su tijekom noći sa 7. na 8. veljače, na gradilištu u Novoj Mokošici, provalili u metalni kontejner u vlasništvu izvođača radova, te iz istog otuđili prijenosno računalo i jednu brusilicu.

Potom su iz garažnog prostora jedne od zgrada u izgradnji otuđili dvije bušilice, četiri baterije i punjač, kao i kutiju s priručnim alatom.

Krađom računala i alata pričinjena je materijalna šteta od oko deset tisuća kuna.

Također je utvrđeno kako su osumnjičeni iste noći, preskočivši zid, ušli u skladište jednog trgovačkog društva na području Komolca odakle su otuđili manji dio inventara.

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku jučer su pretraženi stanovi u Novoj Mokošici koje koriste 17 - godišnjaci te je tom prilikom pronađen dio otuđenih predmeta koji je vraćen vlasnicima.

Protiv osumnjičenih su, zbog sumnje da su počinili kaznena djela teških krađa, dostavljene odgovarajuće prijave Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Dubrovniku.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020