Utorak, 25 Veljača 2020 13:51

Objavljeni Javni pozivi Županije za 2020. godinu

Dubrovačko –neretvanska županija objavila je Javne pozive za predlaganje programa/projekata za 2020. godinu iz područja skrbi o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji , iz područja skrbi o udrugama proisteklim iz II. svjetskog rata i poraća, iz područja zdravstva, socijalne skrbi i skrbi o osobama s invaliditetom te poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi.

Preostala dva javna poziva iz djelokoruga Upravnog odjela za društvene djelatnosti Dubrovačko –neretvanske županije i to Javni poziv za predlaganje programa iz područja skrbi o udrugama koje doprinose unaprjeđenju kvalitete života umirovljeničke popolacije te Javni poziv za predlaganje programa koje provode udruge s ciljem promicanja zdravog razvoja i odrastanja djece i mladih te uključivanja mladih u društveni život zajednice objavit će se do kraja mjeseca veljače.

Dubrovačko-neretvanska županija na ovaj način podupire programske aktivnosti udruga koje doprinose unaprjeđenju općeg dobra u zajednici te pozivamo udruge s područja Dubrovačko-neretvanske županije da predlože svoje programe.

Osim ovih Javnih poziva objavljen je i Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi Dubrovačko-neretvanske županije u 2020. godini.

Županija dubrovačko - neretvanska

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019