Četvrtak, 12 Ožujak 2020 11:39

Odgođeni FestiWine i Mediteranski sajam zdrave prehrane

Iako je sedmi vinski festival Dubrovnik FestiWine u potpunosti bio  spreman za najavljeni termin od 16. do 22. ožujka, zbog novonastale situacija sa širenjem korona virusa, festival je odgođen za jesenski termin.

„Usprkos velikom uloženom trudu i ulaganjima u pripremu i organizaciju, odgovorno prihvaćamo preporuku Nacionalnog stožera Civilne zaštite i Dubrovačko neretvanske županije - osnivača i nositelja festivala, te otkazujemo sve festivalske aktivnosti u ožujku. Nadamo se da će se uvjeti stabilizirati i pružiti nam mogućnost da se 7. Dubrovnik FestiWine sa svojim cjelokupnim programom održi koncem listopada ili početkom studenog 2020. godine.” - navode organizatori iz agencije Dubrovnik PartneR.

„Zahvaljujemo svim izlagačima koji su nam poklonili povjerenje, svim stručnim suradnicima, akreditiranim novinarima iz zemlje i svijeta i naravno svim sponzorima i pokroviteljima koji nas prepoznaju i potiču da rastemo i razvijamo se dalje. Sigurni smo da u potpunosti razumijete i podržavate ovaj ni najmanje željen, ali u ovim okolnostima  jedini mogući i odgovoran čin.” - naveli su iz Dubrovnik Partnera.

Također je odgođen i 17.Mediteranski sajam zdrave prehrane ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji se trebao održati od 19. do 22.ožujka. Organizator, odnosno voditelj sajma Vedran Kraljević je optimističan oko smirivanja situacije s korona virusom te je novi termin sajma od 2. do 5.travnja.

dm

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020