lausnekretninebanner

Srijeda, 18 Ožujak 2020 13:31

Željko Raguž blagajnicama, medicinarima, policajcima... Hvala vam!

Piše:

I dok su oporbeni vijećnici na današnjoj sjednici Gradskog vijeća, iako u Dubrovniku korona virusa nema, gledali kako će što prije pobjeći iz vijećnice, vijećnik DUSTRA-e Željko Raguž izrazio je solidarnost sa svima onima koji unatoč restrikcijama i u situacijama ugroze moraju biti na svojim radnim mjestima, ljudima koji podnose najveći teret dok su neprestano izloženi zarazi. Oporba je od Raguža imala danas što naučiti.

- Naša zabrinutost je velika. Dubrovnik se dobro drži. Bez obzira što se korona virus nije pojavio u Dubrovniku, postoje oni čije prisustvo već osjećamo. Ovo je izlaganje za sve tehničare, policajce, granične policajce, njegovatelje, nastavnike. Ovo je izlaganje za sve djelatnike hitnih službi, blagajnice i sve one koji vrijedno rade puneći police kako u našim kućanstvima ne bi ništa nedostajalo. Ovo je izlaganje za sve one koji zaslužuju naše veliko hvala. Hvala vam što ste vrijedni, požrtvovni, marljivi i nadasve velikodušni. Hvala vam što ste ljudi! - rekao je Raguž.

Posebno se zahvalio novom ministru zdravstva Viliju Berošu.

- Na kraju, zahvala jednom čovjeku koji nije iz Grada Dubrovnika, ali koji nam ulijeva sigurnost, koji je došao u jedan potpuno devastirani zdravstveni sustav, i mislim da nema čovjeka u Hrvatskoj koji nije zadovoljan novim ministrom i nevjerojatno je imati ga u timu, a imati jednog drugog ministra koji je godinama bio na toj funkciji. To je novi ministar zdravstva, nevjerojatno je imati Vilija Beroša u timu, donosi mir među građane i o njemu, čak i oporba, govori pozitivno i svaka mu čast. - rekao je Raguž.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250