Ponedjeljak, 23 Ožujak 2020 20:03

Sanitat djelatnike stavio na raspolaganje civilnoj zaštiti

U dogovoru s gradom Dubrovnikom, Sanitat je sve operativne djelatnike koji ne spadaju u ugroženu skupinu stavio na raspolaganje Stožeru za civilnu zaštitu kako bi bili od pomoći tamo gdje je ona najpotrebnija te su već od nedjelje počeli s pomoći civilnoj zaštiti oko Opće bolnice Dubrovnik.

„Ovo je naša obaveza i dužnost prema Gradu i prema svima koji žive u njemu kako bismo što prije izašli iz ovih teških vremena. Kao i uvijek kroz prošlost, tako i danas u najtežoj krizi za cijelu Hrvatsku, tvrtka Sanitat Dubrovnik poduzima sve napore kako bi svim građanima i institucijama pružila maksimalnu pomoć i podršku.” - navodi se u priopćenju Sanitata.

„Služba DDDD (Dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije, deodorizacije) u punom je radnom pogonu i na raspolaganju institucijama budući da je za uslugama sanitarne zaštite u ovom periodu velika potreba. Svakodnevno se obavljaju svi zadaci dezinfekcije koji su nužni za funkcioniranje hitnih službi počevši od prostora Opće bolnice Dubrovnik, sanitetskih vozila kao drugih poslovnih subjekata po potrebi.
Što se tiče isporuke hrane napuštenim životinjama u azilu na Žarkovici ona i dalje funkcionira bez poteškoća, a tako će nadamo ostati i dalje. Također mislimo i na gradske golubove koji će i dalje kao i do sada, uvijek u isto vrijeme dobivati hranu na Gundulićevoj poljani.” - navode iz Sanitata.

„Naši djelatnici dostupni su svim građanima putem telefona ili e - maila, a sve druge važne obavijesti koje se budu odnosile na regularno funkcioniranje bit će komunicirane putem medija i to u što skorijem roku od donošenja. U suradnji s Gradom Dubrovnikom radimo sve što je u našoj moći kako bismo širenje zaraze i posljedice od nje sveli na minimum te još jednom ovim putem pozivamo sve sugrađanke i sugrađane da budu odgovorni!
Pridržavajmo se uputa i nemojmo olako shvaćati mjere koje donose nadležne institucije. Poštujmo jedni druge tako što ćemo čuvati svoje i njihovo zdravlje, prvenstveno tako što se nećemo okupljati. Čuvajmo jedni druge, a poglavito one rizične - djecu, starije i one već narušenog zdravlja. Sve će ovo proći, a kada će proći, to ovisi samo o nama!” - pišu iz Sanitata Dubrovnik.

dpp

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019