Srijeda, 01 Travanj 2020 19:29

Marin Med pruža besplatne usluge specijalističkih pregleda s iskaznicom HZZO - a

Marin Med pruža besplatne usluge specijalističkih pregleda s iskaznicom HZZO - a Foto: Marin Med

Poliklinika Marin Med od ponedjeljka 6. travnja ponovno započinje sa radom, no u znatno izmijenjenom načinu rada. Naime, zbog posebnog režima rada dubrovačke bolnice u suzbijanju pandemije korona virusa zbog kojeg je obustavljen rad svih specijalističkih ambulanti, vodstvo Poliklinike Marin Med samoinicijativno je odlučilo da pacijentima koji su osiguranici HZZO-a neće naplaćivati specijalističke preglede. - navodi se danas u priopćenju iz Marin Meda.

„Takva je odluka donesena unatoč odgovoru Direkcije HZZO-a kako nisu u mogućnosti udovoljiti zahtjevu Poliklinike da pacijentima omogući besplatan pregled u ovoj privatnoj ustanovi.” - piše u priopćenju.

„Poliklinika Marin Med svim osiguranicima HZZO-a sa područja naše županije neće naplaćivati specijalistički pregled dok god traje poseban režim rada u Općoj bolnici Dubrovnik. Stoga svim potrebitim sugrađanima i pacijentima sa iskaznicom HZZO-a koji u ovim teškim vremenima trebaju zdravstvenu zaštitu, saminicijativno stavljamo na raspolaganje svih naših jedanaest liječnika specijalista i medicinsko osoblje. „ – prenosi se u priopćenju izjava ravnatelja Poliklinike Marin Med dr. Rikarda Lenza.

„Svi potencijalni pacijenti o svim detaljima biti će dodatno informirani putem web stranice Poliklinike Marin Med www.marin-med.com . Za ulazak u Polikliniku provoditi će se vanredni standardi zbog sprječavanja širenja virusa Covid 19 te će se uz anketiranje sa ciljanim pitanjima pacijentima mjeriti i tjelesna temperatura. Ovaj trijažni prostor biti će smješten na samom ulazu u poslovnu zgradu Grawe, a nužno je da se pacijenti prethodno telefonski naruče za specijalistički pregled i dobijanje termina.” - piše još u priopćenju.

Za sve informacije dostupan je broj telefona Poliklinika Marin Med 020 400 500 kao i e-mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

dpp

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020