lausnekretninebanner

Četvrtak, 09 Travanj 2020 19:47

Načelnici Lasić i Nardelli o fotografiji koja se tumači i kao neprimjerena

Piše:
Sporna fotografija objaveljena je na FB stranici načelnika Boža Lasića Sporna fotografija objaveljena je na FB stranici načelnika Boža Lasića

Jesu li načelnici općina Konavle i Župa dubrovačka Božo Lasić i Silvio Nardelli pogriješili kada su se nedavno sastali kako bi pokazali da između dvije općine nema napetosti zbog punkta koji je bio postavljen u Platu, pitanje je koje je danas postavljeno članovima županijskog Stožera civilne zaštite.

Ponašanje dvaju načelnika župan dubrovačko - neretvanski Nikola Dobroslavić ocijenio je neprimjerenim.

- Najvažnije da se ne stvara napetost između Konavala i Župe. Važna je socijalna udaljenost, ali je još važnije da ljudi jedni drugima ne zamjeraju ono što ne trebaju zamjerati. - kazao je Dobroslavić i dodao kako nije vidio kolika je tijekom susreta bila udaljenost između dva općinska načelnika.

No, kad je od strane novinara pojašnjeno da su bili vrlo blizu jedan drugome, Dobroslavić je kazao kako su pogriješili.

Da su pogriješili danas ističu i načelnici Silvio Nardelli i Božo Lasić.

- Apsolutno smo se neprimjereno ponašali dok smo bili jedan blizu drugoga. To je naša pogreška i krivu smo poruku uputili javnosti. Uistinu mi je žao, a vjerujem i da kolega Nardelli dijeli moje mišljenje i ako je jedini problem što smo stajali jedan blizu drugoga mi ga preuzimamo na sebe. - rekao je Lasić.

- Moram reći da mi je žao jer pogriješili smo kad smo sjeli zajedno. Iako, smo zapravo cijelo vrijeme našeg susreta držali socijalnu distancu i veću od propisane. Ako je to najveći od problema koji nas trenutno pogađa onda sam s tim sretan. - rekao je Nardelli.

Razlog susreta nedavnog susreta Lasića i Nardellija bio je punkt u Platu preko kojeg Konavljani nisu mogli bez propusnice, a nakon što je uklonjen, Nardelli je tražio da se ponovo postavi.

O ukidanju propusnica između Župe, Konavala i Dubrovnika bilo je riječi i danas na konferenciji za novinare županijskog Stožera civilne zaštite pa su članovi tog stožera kazali kako je bilo zahtjeva te da se razmišlja o ukidanju tih propusnica. No, takva se odluka, rečeno je, ne može donijeti bez Nacionalnog stožera.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250