lausnekretninebanner

Nedjelja, 26 Travanj 2020 21:16

Gradonačelnik Franković: Grad je spreman za mjere oporavka

Grad Dubrovnik je spreman za mjere oporavka, naglasio je večeras na svom Facebook profilu gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

„Pokazali smo ozbiljnost prilikom provođenja restriktivnih mjera s jasnim ciljem zaštite ljudskih života, a sukladno smjernicama Nacionalnog stožera. Na jednak način smo se pripremili za prvu fazu popuštanja mjera radi sprečavanja zaraze korona virusom.

Sutra počinje s radom placa u Gružu te se kreće s postupnom uspostavom javnog gradskog prijevoza. Vozni red Libertasa u ovoj prvoj fazi bit će maksimalno reduciran te će se strogo provoditi mjere dezinfekcije prilikom ulaska u autobuse. Također, od utorka kreće otvaranje knjižnice, muzeja i umjetničke galerije.” - napisao je dubrovački gradonačelnik.

„Ovim putem pozivam sve naše sugrađane da poštuju pravila i preporuke te da prilikom vožnje u javnom gradskom prijevozu Libertas nose maske kako bi zaštitili sebe, ali i ostale putnike u autobusima. Važno je da i dalje ostanemo disciplinirani kako bi uz popuštanje mjera održali nisku razinu zaraze!” - zaključio je Franković.

dpp

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020