laus banner 2021 2

Utorak, 28 Travanj 2020 14:26

Pokrenuta nova Sanitatova online platforma Dubrovačka placa

Tvrtka Sanitat prati trendove i modernizira se u svim segmentima svoga poslovanja pa tako i u segmentu tržnica. Pokrenuli smo online platformu, Dubrovačka placa, na kojoj će se od danas pa u buduće susretati ponuda OPG-ova i potražnja kupaca.

Dubrovačka placa osmišljena je s ciljem očuvanja lokalnog gospodarstva, a kroz ovaj projekt lokalno će stanovništvo moći doći do domaće, kvalitetne i svježe hrane te tako poduprijeti lokalne OPG-ove u njihovoj proizvodnji i opstanku.

Radi se modernoj verziji gradske place koja je odgovor na posebne okolnosti u kojima se svi nalazimo i nadamo se kako će ova profesionalna i jednostavna za korištenje platforma uskoro postati neizostavan dio naše zajednice.

Ovim putem pozivamo sve OPG-ove, ribarske obrtnike i ostale da se priključe platformi i počnu koristiti Dubrovačku placu putem sljedećeg linka https://dubrovackaplaca.sanitat.hr/

Prijava u sustav je jednostavna kao i unos proizvoda koji se nude, a kupci imaju prilagođen pregled koji im omogućava odabir proizvođača prema lokaciji i mogućnosti dostave. Kupci također imaju mogućnost pregleda svih OPG-ova koji koriste platformu te njihove kontakte kao i pregled cijena proizvoda.

Od funkcionalnosti koje ova Dubrovačka placa pruža istaknuli bismo sljedeće:

Registracija OPG-a i prijava u sustav
Definiranje proizvoda prema kategoriji i tipu proizvoda
Praćenje najbližih proizvođača za kupca na temelju geolokacije
Organizacija dostave naručenih proizvoda na temelju geolokacije
Kreiranje narudžbe od strane kupca ili ručni unos od strane OPG-a
Tražilica proizvoda: jednostavna i detaljna uz opcije filtriranja najbližih proizvođača i kupaca, lokacije
Obavijest o vremenu isporuke - potvrđeni datum dostave
Izvješće za proizvođača - pregled naručenih proizvoda za određeni period
Ocjena kvalitete za pojedine narudžbe

Za sva eventualna pitanja i prijedloge kao i dodatne upute o radu unutar sustava slobodni ste obratiti nam se na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona na +385 20 640 140.

Sanitat Dubrovnik

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020