Petak, 15 Svi 2020 14:46

Predstavnici Crvenog križa na primanju u Županiji

Predstavnici Crvenog križa na primanju u Županiji Foto: DNŽ

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević i pročelnicom UO za društvene djelatnosti Jelenom Dadić primio je u petak u palači Ranjina povodom obilježavanja Tjedna Crvenog križa, predstavnike Hrvatskog Crvenog križa s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Na primanju su bili Predsjednica županijskog društva Crvenog križa Asja Perčić te ravnatelji gradskih organizacija CK Dubrovnik Živko Šimunović, CK Korčula Marijana Milat, CK Metković Nela Orlović i CK Ploče Tanja Medak.

Župan Dobroslavić ovom prilikom je zahvalio svim djelatnicima i volonterima Crvenog križa te istaknuo kako su oni, uz zdravstvene ustanove, HGSS i Policiju odradili veliki posao u ovoj pandemiji koronavirusa.

- Županija pomaže društva Crvenog križa s 480 tisuća kuna i to će nastaviti raditi. Zaslužili ste sve što dobijete od nas. - rekao je župan Dobroslavić.

Predsjednica županijskog društva Crvenog križa Asja Perčić zahvalila je Dubrovačko-neretvanskoj županiji na primanju i dugogodišnjoj pmoći te istaknula kako je ponosna na sve volontere koji su nesebično pomagali svim sugrađanima kojima je pomoć bila potrebna.

- I oni koji možda nisu cijenili naša nastojanja u ovoj pandemiji su mogli vidjeti koliko mi sebe dajemo u ovaj poziv. Od šivanja maski, dostave hrane i lijekova i psihološke pomoći Crveni križ je bio tu za naše sugrađane. Mi i dalje nastavljamo vršiti svoju misiju. - rekla je Perčić.

dpp

fabrio banner 250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020