lausnekretninebanner

Srijeda, 20 Svi 2020 15:07

Ususret sjednici Općinskog vijeća Župe dubrovačke održan sastanak vladajućih i oporbe

U pripremi za sazivanje najavljene sjednice Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka, a na poziv načelnika Silvia Nardellia i njegovih stručnih suradnika jučer su se sastali predsjednik i dopredsjednik vijeća iz redova HDZ-a, kao i predsjednik i član oporbene stranke Župka, koji su ujedno i članovi Odbora za Proračun i financije. - piše u priopćenju iz Općine Župa dubrovačka.

„Sastanak je održan sukladno dogovoru da će se iz mjeseca u mjesec pratiti razvoj situacije po pitanju praćenja izvršenja Proračuna u smislu prihoda i rashoda kao i realizacija svih aktivnosti , a sve u cilju što učinkovitijeg funkcioniranja Općine te donošenja određenih mjera za pomoć gospodarstvenicima kao i programa pomoći najpotrebitijima. „ - piše nadalje u priopćenju.

Na radnom sastanku razrađene su i sve točke Dnevnog reda nadolazeće sjednice Općinskog vijeća koje će se upriličiti u utorak 26. svibnja. Općina Župa dubrovačka taj dan obilježava Dan Općine i dan oslobođenja Župe dubrovačke . Zbog pandemije uzrokovane korona virusom obljetnica će se obilježiti skromno i simbolično polaganjem vijenaca kod spomen-ploča palih hrvatskih vitezova s obiteljima poginulih, predstavnicima Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Župa dubrovačka i Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata. Polazak prema spomen pločama iz Općine je u 9 sati.

Sjednica Općinskog vijeća bez uzvanika i laureata održat će se s početkom u 11 sati u velikoj vijećnici Općine.

Sveta misa i zajedničko polaganje vijenaca uz molitvu i odrješenje za sve hrvatske vitezove upriličit će se na Spomen obilježju u Mandaljeni 19 sati.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020