lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 25 Svi 2020 20:50

Plenković se u Orašcu sastao s čelnicima HDZ – a iz cijele županije

Predsjednik HDZ – a i predsjednik tehničke Vlade Andrej Plenković sudjelovao je na proširenoj sjednici predsjedništva Županijskog odbora HDZ - a Dubrovačko - neretvanske županije i predsjednika Gradskih i Općinskih organizacija HDZ - a Dubrovačko - neretvanske županije u Orašcu.

Prilikom dolaska na sjednicu na kratkoj konferenciji za novinare kazao je HDZ Dubrovačko – neretvanske županije za stranku jedna od najvažnijih županijskih organizacija.

- Ona radi predano za sve naše sugrađanke i sugrađane. Vlada kontinuirano podupire ovaj kraj. Danas smo bili na gradilištu Pelješkog mosta, večeras ćemo razgovarati o nizu aktivnosti kako unaprijediti život svih koji žive na krajnjem jugu Hrvatske. - rekao je Plenković.

Predsjednik HDZ – a Andrej Plenković kazao je i kako računa na Damira Krstičevića u X. izbornoj jedinici, a odgovarajući na pitanje nada se li da će Krstičević nositi listu. Što se tiče nositelja liste odgovorio je također kako će se o tome tek razgovarati nakon „turneje po Dalmaciji”.

Što se tiče imena predstavnika HDZ – a iz Dubrovačko – neretvanske županije na listi u X. izbornoj jedinici Plenković je tek kurtoazno kazao kako „njegove kolege imaju puno iskustva” i da je „siguran da će Dubrovnik, otoci i Neretva dobiti adekvatna mjesta na listi”.

dm

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020