lausnekretninebanner

Nedjelja, 31 Svi 2020 13:31

Prioritet sljedećeg razdoblja prevencija maloljetničke delikvencije

Prioritet sljedećeg razdoblja prevencija maloljetničke delikvencije Foto: dm

U okviru projekta „Mokošica – mjesto sigurnog življenja“, kojeg, u suradnji s lokalnom samoupravom, provodi Policijska uprava Dubrovnik održan je radni sastanak Vijeća za prevenciju Gradskog kotara Mokošica, ali ovaj put bez sudjelovanja građana zbog mjera suzbijanja širenja pandemije korona virusa.

Na sjednici Vijeća, koju je vodila predsjednica GK Mokošica Nikolina Pozniak, raspravljalo se o općem stanju sigurnosti, radu ureda kontakt policajca i ureda za upravne poslove Policijske uprave u Novoj Mokošici, izgradnji parkirališnih mjesta, uređenju autobusnih postaja, izgradnji novih prometnica, prometovanju vozila javnog gradskog prijevoza, prometnoj signalizaciji u ulici B. Kašića i Ulici Između dolaca, kao i komunalnim problemima te uočenim kaznenim djelima i prekršajima koji su, istaknuto je na sastanku, u posljednje vrijeme izraženi na području Mokošice.

Stoga je na sastanku kao prioritet rada u sljedećem razdoblju određena prevencija maloljetničke delikvencije, a datum održavanje sljedeće sjednice, na kojoj će se o ovom raspravljati s građanima, određen je za kraj mjeseca srpnja.

dm

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250