lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 01 Lipanj 2020 21:38

Završen rekreacijski park na glavici Babinog kuka; obišao ga gradonačelnik Franković

Gradonačelnik Mato Franković obišao je novoizgrađeni sportsko -rekreacijski park s dječjim i sportskim igralištima na glavici Babinog kuka. Novi rekreacijski park namijenjen je svim dobnim skupinama, a koncipiran je u četiri dijela: dječje igralište podijeljeno u zone za djecu do 6 godina i za djecu iznad 6 godina, a koje sadržava i sprave za djecu s poteškoćama; plato za „outdoor fitness” povezan s dječjim igralištem preko klupa - tribina; sportsko igralište (igralište za mali nogomet i košarkaško igralište) te plato za „street workout”. Sva igrališta primjereno su ograđena, a na zapadnoj strani, izvan ograde igrališta, nalazi se klupa - tribina.

- Ovo je najveće igralište sada na području Grada Dubrovniku s cijelim nizom različitih aktivnosti, a posebno treba istaknuti sprave za vježbanje za osobe s invaliditetom što do sada nije postojalo na našem području. Jako sam zadovoljan, a broj djece koja su danas ovdje najbolje govori o tome da je investicija opravdana - kazao je gradonačelnik Franković.

Ovaj sportski infrastrukturni projekt vrijedan je 2.871.591 kuna s PDV-om, a u njegovom sklopu uređen je i nogostup za pristup do parka, prostor za odlaganje otpada i autobusno stajalište.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250