lausnekretninebanner

Subota, 06 Lipanj 2020 13:37

Uz redovnu skupštinu STK Libertas Marinkolor podijeljene i medalje za najbolje u Gradu

Održana je redovna godišnja skupština STK Libertas Marinkolora uz koju su također dodijeljene medalje najuspješnijim ekipama, parovima i pojedincima u 1. i 2. Gradskoj ligi.
 
Titulu prvaka 1. Gradske lige odnijela je ekipa "Marnikolor" koja je nastupala u sastavu: Josip Martinović, Marko Šarć, Marko Venier, Barbara Vlahović i Lidija Vranješ.

Titulu prvaka 2. Gradske lige osvojila je ekipa "Ceresit" koja je nastupila u sastavu: Ivan Bule, Vinko Ivičević, Šimun Lukačević, Mario Mozara i Patrik Soldo.

Zlatnu medalju za najboljeg igrača 1. Gradske lige dobio je Marko Venier iz ekipe "Marinkolor", srebrenu medalju Vedran Đurđević iz ekipe "OŠ Cavtat-Konavljanin" i broncu Filip Mikulić iz ekipe "Dr. Čolić".

U 2. ligi zlatnu medalju za najboljeg igrača dobio je Mario Mozara iz ekipe "Ceresit", srebro Šimun Lukačvić iz ekipa "Ceresit" i broncu Sandra Đurišić iz ekipe "The Dream Team".

U 1. ligi u igri parova zlatnu medalju osvojili su Ante Jupek i Filip Mikulić iz ekipe "Dr. Čolić", srebrenu medalju dobili su Vlaho Car i Vedran Đurđević iz ekipe "OŠ Cavtat - Konavljanin" te brončanu medalju Josip Martinović i Marko Venier iz ekipe "Marinkolor".

U 2. ligi u igri parova zlatnu medalju osvojili su Nora Bećir i Sandra Đurišić iz ekipe "The Dream Team", srebrenu medalju dobili su Luka Kulaš i Laura Mozara iz ekipe "JUB" te brončanu medalju Šimun Lukačević i Patrik Solo iz ekipe "Ceresit".

U 42. izdanju 1. i 2.  Gradske lige nastupilo je 89 natjecatelja.

Početak jubilarnog 43. Prvenstva Grada Dubrovnika u stolnom tenisu predviđeno je krajem listopada.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250