lausnekretninebanner

Nedjelja, 07 Lipanj 2020 13:55

Župa dubrovačka raspisala natječaj za zakup javnih površina

Sukladno Planu i programu korištenja javnih površina na području Općine Župa dubrovačka koji je usvojen na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća, raspisan je Natječaj za davanje u zakup javnih površina, kako za gospodarske djelatnosti tako i za korištenje parkirnih mjesta uključujući i parkirni prostor koji je u nadležnosti Županijske lučke uprave (lukobran u Mlinima).

- Za razliku od prijašnjih godina , zbog situacije uzrokovane pandemijom korona virusa, sa zakupom će se započeti 1. srpnja a završit će se 30. rujna, što je dva mjeseca manje u odnosu na prethodne godine. - kazao je načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli.

„Početna jedinična cijena zakupa je ostala identična prošlogodišnjoj. U slučaju loših turističkih rezultata ostavljena je mogućnost umanjenja cijena zakupa, što će se provoditi sukladno daljnjem razvoju situacije, a što će zasigurno rezultirati znatno manjim prihodima Općini Župa dubrovačka.” - navodi se u priopćenju iz Općine Župa dubrovačka.

„Vijeće za dodjelu koncesijskih odobrenja donijet će Rješenja o dodjeli , sa umanjenim iznosima , koji će biti u skladu sa cijenom javnih površina , a sve kako bismo u ovoj iznimno teškoj situaciji pomogli naše gospodarstvenike.” - piše još u priopćenju.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020