lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 08 Lipanj 2020 19:45

Novi incident: Kamion s gradilišta u Solinskoj oštetio automobil

Pokraj gradilišta u Solinskoj ulici danas se dogodio novi incident. Nakon što je nedavno kamion s gradilišta prilikom okretanja oštetio zid kuće, o čemu možete čitati OVDJE, danas je oštećen i jedan automobil.

„Oko 15:40 kamion sa spornog, svima poznatog, gradilišta u Solinskoj ulici oštetio je automobil obitelji već oštećene kuće. Auto nije smetalo prolazu, a i moglo se pomaknuti da je to itko tražio, ako je smetalo. Ali ima biti da im je lakše rušiti sve pred sobom. Obzirom da je već stradalo više kuća, pa nakon zadnje kuće i auto samo dva dana iza, može se zaključiti da će za dva dana netko od nas stradati pod kotačima njihovih vozila. Danas nakon svega, projurili su bez kočenja kombijem kroz našu ulicu do gradilišta dok je nas desetak stanara bilo na ulici!” - pišu stanari Solinske ulice.

„Na komunalnom redarstvu je da ponovno provjeri ima li sporni kamion uopće dozvolu za prometovanje ulicama, jer kamion kojim su u subotu prometovali nije je imao.” - tvrde stanari koji također napominju da i dalje nema „ni traga ni glasa od građevinske inspekcije, a ni gradonačelnika”.

dm

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250