lausnekretninebanner

Utorak, 09 Lipanj 2020 11:33

Načelnik Lasić uputio zahvalu službama i građanima za doprinos u suzbijanju COVID-19 infekcije

Na sjednici Općinskog vijeća Općine Konavle usvojen je Prijedlog Odluke o korištenju dijela naplaćenih sredstava komunalnog doprinosa i komunalne naknade za druge namjene različite od namjena propisanih Zakonom o komunalnom gospodarstvu. U obrazloženju odluke načelnik Lasić je pojasnio kako je riječ o sredstvima koja su usmjerena u nabavku zaštitne opreme u jeku pandemije koronavirusa.

Načelnik je napomenuo kako je Općina Konavle na samom početku nabavila znatne količine zaštitne opreme koje je podijelila čak i dijelu službi kojima nije bila obvezna, a pohvalio je sugrađanina Zorana Čaglja koji je na početku stavio na raspolaganje svoje poslovne veze s Kinom, što je uvelike olakšalo nabavku opreme.

Načelnik se zahvalio svim zdravstvenim radnicima, Policiji, Hitnim službama, vatrogascima članovima Stožera civilne zaštite i naravno građanima koji su zajedno doprinijeli suzbijanju širenja COVID-19. Istaknuo je sve zaposlenike i ravnateljicu Doma za starije Konavle Lucu Pušić koji su uspješno spriječili proboj virusa među najranjiviju društvenu skupinu.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020