lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 15 Lipanj 2020 14:42

Sastanak o Libertasu, ni riječi o katastrofalnom voznom redu; kao prioritet navodi se očuvanje radnih mjesta

Sastanak o Libertasu, ni riječi o katastrofalnom voznom redu; kao prioritet navodi se očuvanje radnih mjesta Foto: Grad Dubrovnik

U Gradu je danas održan sastanak na temu poslovanja Libertasa, a uz gradonačelnika Dubrovnika Mata Frankovića i direktora Libertasa Antu Vojvodića, sudjelovali su i načelnici općina Ston, Dubrovačko primorje, Župa dubrovačka, Konavle i Mljet te su svi upoznati s teškim financijskim stanjem u društvu.

U šturom priopćenju Grada Dubrovnika navodi se tek da je Libertas u teškoj financijskoj situaciji, te da je prioritet očuvanje radnih mjesta. U priopćenju nema ni riječi o voznom redu s kojim apsolutno nitko od građana nije niti može biti zadovoljan.

„Kako je zaključeno na sastanku, u ovom je trenutku cilj mjera racionalizacije poslovanja očuvanje radnih mjesta, kao glavni prioritet. Napravljene su financijske analize i poduzeti svi potrebni koraci kako bi se Libertas d.o.o. financijski stabilizirao do kraja godine. U tom su smislu predložene i dodatne mjere štednje čija je osnovna namjena očuvanje radnih mjesta i opstanak društva.” - piše u priopćenju Grada Dubrovnika.

Sve to je u suprotnosti s nedavnim izjavama gradonačelnika Mata Frankovića koji je govorio kako je zadovoljan stanjem u Libertasu i financijskim rezultatima direktora Ante Vojvodića koji je znatno smanjio dugovanja tog poduzeća.

dm

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250