lausnekretninebanner

Utorak, 16 Lipanj 2020 21:53

Pljačkaš banke u Opuzenu uhićen u Neumu

Suradnjom policijskih službenika Republike Hrvatske i policijskih službenika Bosne i Hercegovine  sinoć je na području Neuma u Bosni i Hercegovini, lociran i uhićen 41 - godišnji muškarac koji se sumnjiči za kazneno djelo razbojništva počinjeno jučer u Opuzenu.

Naime, jučer, 15. lipnja, oko 12 sati, u bankarskoj poslovnici u Opuzenu on je, uz prijetnju djelatnicima poslovnice, otuđio novčani iznos od 47 tisuća kuna, nakon čega je napustio banku udaljivši se u nepoznatom pravcu. U trenutku razbojništva u poslovnici nije bilo građana, već samo troje djelatnika od kojih nitko nije ozlijeđen.

„Prikupljenim operativnim saznanjima, vrlo brzo nakon samog događaja, policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko - neretvanske i Policijske postaje Metković utvrdili su da je počinitelj ovog kaznenog djela 41-godišnji državljanin Republike Hrvatske koji je, neposredno nakon počinjenja kaznenog djela, napustio područje Republike Hrvatske u pravcu Neuma, Bosna i Hercegovina.

U suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave Čapljina i Policijske postaje Čapljina 41-godišnjak je već sinoć lociran u objektu smještaja u Neumu gdje je uhićen.” - piše u priopćenju PU dubrovačko – neretvanske.

„Temeljem naloga Tužiteljstva Bosne i Hercegovine tijekom današnjeg dana pretraženo je vozilo i objekt smještaja koje je koristio osumnjičeni gdje je pronađen veći dio otuđenog novca.

Osumnjičeni 41-godišnjak se trenutno nalazi u Istražnom centru u Bosni i Hercegovini te slijedi postupak njegovog izručenja Republici Hrvatskoj gdje će, uz kaznenu prijavu za počinjeno kazneno djelo razbojništva biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko – neretvanske.” - stoji još u priopćenju.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250