lausnekretninebanner

Srijeda, 17 Lipanj 2020 21:37

Uređenje i opremanje plaža od Belvedera do Velikih žala

Uređenje i opremanje plaža od Belvedera do Velikih žala Foto: Grad Dubrovnik

S početkom mjeseca travnja krenule su aktivnosti na uređenju, sanaciji i opremanju javnih plaža i kupališta na području Dubrovnika. Do sada su završeni radovi na sljedećim plažama: Buža, Porporela, Pile - Šulić, Danče, Boninovo, Kalamota (Donje čelo i Bezdan) i Veliki žali, Gjivovići te kupalištima u Mokošici, Zatonu, Belvederu i Solitudu. - piše u priopćenju Grada Dubrovnika.
 
„Na plažama u Zatonu (Bunica, Bat, Ankora, Orsan Gverović, Soline, Ponta mala), Mokošici (Ponta Sjekavica, kod Gostione, Vapor, kod ex Ambulante), Solitudu (plaža Mandrač) i na Velikim žalima očišćeni su prilazi do plaža na kojima je odrađeno nasipanje žala i ravnanje plaže, te su postavljeni tuševi, skalice, kabine i svlačionice potrebne za nadolazeću sezonu.
 
Na Buži, Boninovu, Porporeli, Šuliću, Dančama, Kalamoti (Donje čelo i Bezdan), Belvederu i Gjivovićima također su završeni radovi uređenja koji su obuhvatili popravljanje ograda, skalica i rukohvata, betoniranje oštećenih podesta, zidova i skalina te popravljanje i postavljanje tuševa.” - navode iz Grada.
 
„Ugovornom izvođaču tvrtki Frendy d.o.o preostali su radovi na opremanju i uređenju javnih kupališta na Elafitima, Vrbici, Štikovici, Titovoj Vili, Trstenom i Orašcu, čiji je dovršetak planiran krajem lipnja, a sredstva predviđena u Proračunu za uređenje i održavanje plaža prije početka ljetne sezone iznose 1.717.000 kuna.” - piše još u priopćenju.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250