lausnekretninebanner

Petak, 19 Lipanj 2020 22:06

Župka ne podržava niti jednu izbornu listu

Župska stranka – Župka ne sudjeluje u parlamentarnim izborima, a u priopćenju nakon sjednice predsjedništva stranke navode kako Župka „zahvaljuje ponuđenim sudjelovanjem na izbornim listama drugih koalicija i stranaka koje su ponudile svoju suradnju Župki”.

„Naš osnovni zadatak i najveća vrijednost je zaštita interesa i potreba svih građana Republike Hrvatske, a u prvom redu stanovnika Župe dubrovačke i Dubrovačko-neretvanske županije. Naš lokalni karakter i djelokrug rada obvezuje nas koncentrirati sve svoje kapacitete i resurse na razvoju naše lokalne zajednice, te smo u ovom trenutku procijenili kako naš angažman u bilo kojem formalnom obliku na parlamentarnim izborima ne bi donio osobitu korist lokalnoj zajednici.” - piše u priopćenju Župke.

„Također, odlučeno je kako Župka neće podržati niti jednu izbornu listu koja se natječe za Hrvatski Sabor, niti će sugerirati svojim biračima izbor određene opcije. Jedino što Župka sugerira jest izlazak na izbore i konzumiranje biračkog prava ali i obveze biranja svog zastupnika u Hrvatskom Saboru.” - naveli su još iz Župske stranke.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250