lausnekretninebanner

Nedjelja, 21 Lipanj 2020 00:42

Apel iz Sanitata nakon „ludila” na gruškoj peskariji u petak

Apel iz Sanitata nakon „ludila” na gruškoj peskariji u petak Foto: dm

Nakon „ludila” na gruškoj peskariji u petak kada se dogodila navala na srđele, a djelatnici Sanitata na jedvite jade su održavali red među kupcima među kojima je bilo onih koji su pošto – poto odmah željeli ući u prostore peskarije iako je broj ljudi koji se mogu u istom trenutku naći na peskariji još uvijek ograničen, kao mjera u zaštiti od korone virusa, iz Sanitata su dopisom apelirali na Dubrovčane da budu savjesni i pridržavaju se mjera.
U međuvremenu se dogodio i novi slučaj zaraze korona virusom, a kako navode iz Sanitat „unatoč popuštanju mjera i dobroj epidemiološkoj slici u našem gradu ne smijemo se opustiti i riskirati ponovno izbijanje zaraze”.
 
„Ovim putem želimo pozvati naše sugrađane na strpljenje i razumijevanje te pridržavanje sigurnosnih mjera. Naši djelatnici kontroliraju pridržavanje mjera zbog vaše zaštite! Dok god  bude potrebno, na tržnicama i drugim prostorima kojima upravlja Sanitat pridržavat ćemo se minimalnih sigurnosnih mjera. To znači da će se i dalje u ribarnicu u Gružu ulaziti u ograničenom broju kako bi se omogućilo pridržavanje distance te dezinficirati ruke.” - napisali su iz Sanitata.

„Apeliramo još jednom na sve sugrađanke i sugrađane da budu savjesni i pridržavaju se minimalnih sigurnosnih mjera. Posljednjih smo dana svjedoci novom broju COVID-19 zaraženih u našoj zemlji i ne želimo da se u našem gradu dogodi žarište.” - naveli su iz Sanitata.

dm

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250