lausnekretninebanner

Srijeda, 24 Lipanj 2020 22:19

Župan sa zamjenicima obišao radove na cestovnoj infrastrukturi

Župan sa zamjenicima obišao radove na cestovnoj infrastrukturi Foto: DNŽ

Župan Nikola Dobroslavić, zamjenici Žaklina Marević i Joško Cebalo, član Uprave Hrvatskih cesta Nikša Konjevod, ravnatelj ŽUC-a Ivo Kaštelan i direktor Dubrovnik cesta Roberto Krile obišli su danas radove na dionicama gdje su investitor Hrvatske ceste. Nakon što su u pratnji gradonačelnika Dubrovnika Mata Frankovića, obišli radove u Zatonu, o čemu možete čitati OVDJE, obilazak je nastavljen na gradilištu pristupnih cesta Pelješkom mostu, točnije kod tunela Debeli Brijeg duljine 2,5 km, na dionici Duboka-Sparagovići/Zaradeže, koji će po svom završetku biti peti najveći tunel u Hrvatskoj. Ova dionica obuhvaća izgradnju nove trase prometnice, dva tunela, jedan vijadukt i dva mosta, ukupne je duljine 12 km, a izvođač je Strabag.

Također, župan sa suradnicima i predstavnicima Hrvatskih cesta, Dubrovnik cesta i ŽUC-a, načelnika Općine Dubrovačko primorje Nikolom Knežićem i direktorom AGO-a Josipom Bačićem obišao je i radove na pristupnim cestama Centru za gospodarenjem otpadom “Lučino razdolje”.

Na dionici Lisac-Čepikuće su investitor Hrvatske ceste (Lisac – Čepikuće) i ukupna vrijednost je 24,5 milijuna kuna, izvode se u dvije faze ukupne duljine 5,3 km, dok je na dionici Čepikuće-Trnovica, investitor ŽUC i ukupna vrijednost je 11 milijuna kuna.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250