lausnekretninebanner

Nedjelja, 05 Srpanj 2020 17:00

11 slučajeva korone u Dubrovniku i Župi povezano je s vjenčanjem nogometaša Elvisa Sarića, ali ne smije biti stigmatizacije

Piše:

Nakon što se za Dubrovačko – neretvansku županiju 18. lipnja moglo kazati kako je „korona free” područje, nije to dugo trajalo, samo dva dana kasnije, 20.lipnja, zabilježen je prvi novi slučaj, a situacija je eskalirala u posljednjih par dana.

Tako su danas zabilježena tri nova slučaja, dva u Župi, jedan u Dubrovniku, jučer sedam slučajeva u Dubrovniku, a ovih deset slučajeva i prethodno još jedna osoba, povezani su s jednim događajem – vjenčanjem nogometaša Elvisa Sarića.

Rođeni Dubrovčanin Sarić je potekao u GOŠK – u, a nakon što je igrao za Lučko, Vinogradar, zaprešički Inter, Slobodu iz Tuzle, Sarajevo i korejski Suwon, trenutno je član Ahlija iz Saudijske Arabije.

U petak 27. lipnja rekao je „sudbonosno da” svojoj izabranici Ivoni Šimić. Nažalost, nakon svadbe počeli su se pojavljivati brojeni slučajevi COVID – a.

Mladencima je u ovom trenutku zasigurno izuzetno teško i nema prostora za stigmatizaciju koja se počela pojavljivati među Dubrovčanima, jer uistinu ovakav slučaj mogao se dogoditi u bilo kojem trenutku bilo kome, nije potrebno ni vjenčanje ni zabava, dovoljno je možda samo ući u neku trgovinu, autobus, kafić...

 

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250