lausnekretninebanner

Utorak, 07 Srpanj 2020 19:35

Franković se neće više kandidirati za niti jednu političku funkciju nakon drugog gradonačelničkog mandata kojeg želi osvojiti

Piše:

Aktualni gradonačelnik Grada Dubrovnika i novoizabrani saborski zastupnik Mato Franković na konferenciji za novinare sazvanoj u pobodu izbornih rezultata najavio je danas kako će se još samo jednom kandidirati za gradonačelnika Grada Dubrovnika, a nakon toga, rekao je, neće se više kandidirati za niti jednu političku funkciju.

- Kad se formira Vlada ulazim u Sabor, a onda ćemo dalje dogovoriti i sa Županijskim odborom i nacionalnim predsjedništvom kako ćemo i na koji način dalje. Moje interes je biti gradonačelnik Grada Dubrovnika i nije se niti govorilo niti razmišljao o nekoj drugoj funkciji. Ponovo ću se kandidirati za gradonačelnika Grada Dubrovnika, a nakon toga, nakon završenog tog mandata se više neću kandidrati za niti jednu političku funkciju. - kazao je Mato Franković.

Odluka da se više neće kandidirati za niti jednu političku funkciju nakon što odradi drugi mandat na čelu Grada Dubrovnika kojem se nada uistinu je iznenađujuća s obzirom da je Franković uistinu mlad kadar HDZ – a, najmlađi gradonačelnik Dubrovnika koji je sebei već danas utro put prema uspješnoj političkoj karijeri i mimo lokalne sredine.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250