lausnekretninebanner

Utorak, 07 Srpanj 2020 20:24

Bačić, Franković i Dobroslavić zahvalili biračima; istaknuli nikad uvjerljiviju pobjedu HDZ - a

Piše:

Kandidati s liste HDZ – a Branko Bačić, Mato Franković i Nikola Dobroslavić na netom završenim parlamentarnim izborima, na kojima je HDZ osvojio sedam mandata u X. izbornoj jedinici danas su na konferenciji za novinare zahvalili biračima istaknuvši kako je ovo dosad najbolji izborni rezultat.

Branko Bačić koji je kao drugi na listi izabran u Sabor, ujedno i predsjednik Županijskog odbora HDZ – a istaknuo je kako je HDZ u Dubrovačko – neretvanskoj županiji pobijedio u svih pet gradova te u 14 od 17 općina.

- Taj rezultat najbolje govori o radu županijske organizacije HDZ – a i naših dužnosnika u jedinicama lokalne samouprave. Također govori i o radu i zalaganju premijera Andreja Plenkovića. - kazao je Bačić naznačivši i kako je rezultat u Dubrovačko – neretvanskoj županiji pet posto iznad prosjeka rezultata u cijeloj izbornoj jedinici.

- Ovo povjerenje dobili smo iz nekoliko razloga, jedan je odličan rad vlade Andreja Plenkovića u ovom cijelom mandatu u kojem ne samo da je postigao velike rezultate u gospodarstvu i drugim segmentima nego je pronašao i rješenje za nekoliko kriza, od kojih su dvije bile jako teške, Agrokor i COVID – 19. - kazao je župan dubrovačko – neretvanski Nikola Dobroslavić.

- Tom rezultatu je doprinijelo i to što su naši sugrađani ocijenili dobrom ocjenom i rad Dubrovačko – neretvanske županije i njenih gradova i općina na čelu s Gradom Dubrovnikom. Želim poručiti našim sugrađanima da ovo povjerenje koje smo dobili nećemo iznevjeriti ni u idućem razdoblju. - rekao je Dobroslavić.

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković kazao je kako činjenica da je od svih biračkih mjesta u Gradu Dubrovniku HDZ izgubio samo na dva, i to na jednom za dva, a na drugom za 12 glasova, govori koliko je premoćna bila pobjeda HDZ -a.

- Velika stvar za nas je i činjenica da će se brzo formirati stabilna vlada i da će se moći nastaviti brojni veliki projekti poput aglomeracije Dubrovnika. - rekao je Franković.

Također je rekao kako je pred svima izazovno vrijeme u financijskom smislu te da je bitna stabilna Vlada koja će pomoći jedinicama lokalne samouprave.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250