lausnekretninebanner

Srijeda, 22 Srpanj 2020 18:26

Županija započela s isplatom novčane potpore za obitelji sa četvero i više djece

Dubrovačko - neretvanska županija započela je s isplatom jednokratne financijske potpore za obitelji sa četvero i više djece, a koje primaju dječji doplatak.

U tu svrhu u proračunu Županije osigurano je 300 tisuća kuna, a iznos potpore iznosi od 500,00 do 3.000,00 kuna ovisno o broju djece u kućanstvu kao i o tome je li obitelj korisnik neke druge mjere pomoći od strane općine i/ili grada u kojem živi.

Dopis UO za društvene djelatnosti sa zahtijevanim obrascem i dokumentacijom koju je potrebno dostaviti upućen je na adrese 207 obitelji sukladno županijskoj bazi podataka obitelji koje su prethodnih godina ostvarile financijsku potporu.

Ovim putem pozivamo ostale roditelje koji su korisnici dječjeg doplatka za četvero i više djece da nam se jave kako bi ostvarili pravo na obiteljsku potporu Dubrovačko-neretvanske županije.

Obrazac koji je potrebno ispuniti dostupan je na web stranici Dubrovačko-neretvanske županije ili se može preuzeti u pisarnici Županije (Gundulićeva poljana 1, Dubrovnik). Uz ispunjeni i potpisani obrazac potrebno je priložiti:

preslik kartice tekućeg računa roditelja, korisnika dječjeg doplatka

preslik osobne iskaznice roditelja, korisnika dječjeg doplatka

preslik Rješenja Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o pravu na dječji doplatak za četvero i više djece.

Molimo da navedenu dokumentaciji pošaljite poštom na adresu: Dubrovačko-neretvanska županija, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik ili dostavite u elektronskom obliku na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 22. kolovoza 2020. godine.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije molimo da nam se obratite na slijedeće kontakte:

Dubrovačko–neretvanska županija
Upravni odjel za društvene djelatnosti
Tel. 020/351-406
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Obrazac za potporu – četvero i više djece

Županija dubrovačko - neretvanska

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020

71 DLJI banneri Dubrovnikpress 250x250