lausnekretninebanner

Srijeda, 12 Kolovoz 2020 12:23

Vodič kroz online klađenje

Zaljubljenici u sport razvili su najbolji način kako spojiti posao i zadovoljstvo – kroz sportsko klađenje! Sportsko klađenje je zapravo informirano predviđanje rezultata sportskih događanja poput utakmica, utrka i mečeva. Kladionice u ponudi imaju tisuće različitih sportskih događanja iz raznih domena sporta i sportskih natjecanja. Jedni od najpopularnijih sportova za klađenje su nogomet i košarka dok se na popularnosti sve više dobivaju i utrke poput psećih ili konjskih utrka. Kako bi bili uspješni u svojim okladama, donosima vam ovaj ultimativni vodič kroz sportsko klađenje!

Kako početi?
Prije nego započnete razmišljati o taktikama koje ćete koristiti za dobitak potrebno je odlučiti se za online kladionicu ili fizičku kladionicu. Za sve ozbiljne zaljubljenike u sportsko klađenje preporuča se online kladionica iz nekoliko jednostavnih razloga – online kladionice su vam na dohvat ruke, pristupiti im možete putem računala, pametnog telefona ili tableta, često imaju mnogo više tečajeve te nema manipulativnih troškova. Ponuda online kladionica je raznolika te možete pronaći puno veći izbor sportova na koje se možete kladiti. Osim toga postoji veći izbor samih online kladionica, a na internetu se mogu pronaći i mnoge strane kladionice za koje vam nije potreban poput bet365 alternativni link koje zasigurno nećete pronaći u fizičkom obliku. Usporedite nekoliko različitih internetskih kladionica kako biste usporedili sportove te pogodnosti koje se nude i kako biste u konačnici odabrali kladionicu koja najbolje odgovara vašim željama i potrebama. Otvaranje računa u online kladionici potpuno je besplatno i procesom registracije nemate nikakvih obveza prema kladionici. Osim što morate biti punoljetni, ne postoje nikakve druge restrikcije te se lako i jednostavno možete pridružiti internetskoj kladionici i započeti sa postavljanjem oklada. Ukoliko koristite stranu internetsku kladionicu, prilikom registracije potrebno je odabrati valutu te unijeti sve točne osobne podatke kako bi vam uplate stigle na račun jednostavno i brzo. Sam proces klađenja veoma je jednostavan, ovisno o kladionici i vašim preferencijama birate sport koji vam najbolje odgovara i koji najbolje poznajete, a zatim birate na koji događaj se želite kladiti. Nakon toga unesete ulog, platite i zaključate okladu. Sve zaključene oklade možete pregledno pratiti na vašem vlastitom profilu, a ukoliko je vaša oklada dobitna, listić se automatski potvrđuje te uplata sjeda na vaš kladioničarski račun.

Što su kvote?
Kvote su pojam s kojim ćete se zasigurno susresti kada razgovarate o sportskom klađenju. Iznos vašeg potencijalnog dobitka ovisi o kvotama koje su određene od strane kladionica. Iz tog razloga nisu sve kladionice iste te svaki igrač traži onu koja odgovara njegovim potrebama. Kvote odražavaju vjerojatnost da će se neki događaj dogoditi. Što je kvota viša, to je vjerojatnost niža i obrnuto. Ukoliko je kvota viša, vaš dobitak je veći. U većem dijelu Europe kladionice koriste decimalne brojeve kako bi prikazali kvote, a potencijalni dobitak se računa tako da se kvota množi sa ulogom. Osim decimalnih kvota postoje još i frakcionalne kvote koje se najčešće koriste u Velikoj Britaniji i Irskoj te američke kvote koje su naravno najpopularnije u Americi. Prilikom odabira kladionice svakako pogledajte i usporedite kako se kreću kvote za sportove koji vas zanimaju jer što su kvote više to će i vaš dobitak biti bolji.

Upoznajte se s vrstama oklada
Osim običnih oklada na pobjedu ili gubitak, kladionice nude i razne druge vrste klađenja kako bi zainteresirali veću skupinu ljudi. Najčešći tip oklade je 1X2 gdje se možete kladiti na pobjedu, gubitak ili neriješeno koju smo već spomenuli te se većina igrača kladi upravo na ovakav tip oklade. Osim toga, postoji i over/under tip oklade gdje pogađate hoće li konačan rezultat biti preko ili ispod određenog broja zgoditaka ili poena. Jedan od težih tipova oklade je na točan rezultat gdje se pogađa specifičak krajnji rezultat utakmice ili meča. Draw no bet (DNB) je vrsta oklade u kojoj je neriješeni rezultat nepostojeći te ukoliko utakmica završi izjednačenim rezultatom novac vam se vraća. Jedna od popularnijih tipova oklada je i strijelac gdje se kladite na određenog igrača za kojeg smatrate da će postići zgoditak. I za kraj spomenut ćemo europski i azijski hendikep gdje se kod europskog hendikepa daje prednost od određenog broja poena jednoj ekipi, dok kod azijskog hendikepa ne postoji neriješen rezultat. Prilikom oklade uzmite u obzir i tip oklade koji želite, ali i kvote, a možete i kombinirati oklade, odnosno kladiti se na različite iskode te tako poboljšajte svoju šansu za dobitak.

Osim ovih osnova o kojima smo govorili postoje još mnogi načini putem kojih ćete usavršiti svoje umjeće klađenja te poboljšati šanse za dobitak. Krenite s osnovnim sportovima i ulažite kontinuirano, a zatim se okušajte i u drugim sportskim događanjima te pretražite naprednije opcije klađenja. Imajte na umu da ćete s vremenom postati sve bolji i bolji, a u međuvremenu se informirajte o bonusima, promocijama i najboljim online kladionicama.

 

Marketing

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020