lausnekretninebanner

Utorak, 01 Rujan 2020 10:09

Dr. Mirela Čurlin neće više biti pedijatrica u Župi; Nardelli joj se zahvalio na radu u ime župskih roditelja

Načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli jučer je primio dr. Mirelu Čurlin povodom njenog odlaska iz pedijatrijske ordinacije u Župi dubrovačkoj. Specijalist pedijatrije, s dugogodišnjim iskustvom, dr. Mirela Čurlin od danas počinje raditi samo u jednoj privatnoj ordinaciji.
Dr. Čurlin je od osnivanja Pedijatrijske ambulante, od svibnja 2009. godine brinula o zdravlju preko dvije tisuće mališana iz Župe, a zbog njenog stručnog i toplog pristupa i dio roditelja koji nisu iz Župe liječenje svoje djece povjerili su upravo njoj .

Zbog velikog broja djece Općina Župa dubrovačka je u svibnju 2009. godine u suradnji s Domom zdravlja ustupila adekvatan prostor u svom vlasništvu bez naknade te osigurala potrebna sredstva za adaptaciju, dok je Dom zdravlja osigurao opremu za namještanje prostora te stručno osoblje za rad.

„Dom zdravlja je prekjučer potpisao Ugovor s novom pedijatricom koja će na svoje radno mjesto doći sljedeći tjedan dok prođu administrativne procedure sa Ministarstvom zdravstva i HZZ-om . Pacijenti koji imaju potrebu pregleda u tim narednim danima mogu se javiti medicinskoj sestri u ordinaciji koja će ih dalje uputiti kako bi mogli ostvariti potrebnu zdravstvenu skrb putem druge pedijatrice.” - navode iz Općine Župa dubrovačka u priopćenju.

Načelnik Nardelli zahvalio se dr. Čurlin na predanom radu u liječenju najmlađih pacijenata i pomoći njihovim roditeljima od kojih je, kako je rekao, čuo samo riječi pohvale. Uz zahvalu, Nardelli je doktorici poželio uspjeh u daljnjem radu.

Doktorica Mirela Čurlin istaknula je kako je sve ove godine u Župi imala odličnu suradnju s lokalnom zajednicom i s roditeljima djece od kojih se teško rastaje.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020