lausnekretninebanner

Srijeda, 02 Rujan 2020 14:39

U rujnu dvije sjednice Gradskog vijeća, prva 14. - og

Ilustrativna fotografija Ilustrativna fotografija Foto: Grad Dubrovnik

Sjednica Gradskog vijeća, prva nakon ljetne stanke, održat će se 14. rujna, doznaje neslužbenoi portal Dubrovnikpress.hr. Na dnevnom redu će mahom biti izvješća o radu gradskih tvrtki, dok će se sjednica na kojoj će još jednom biti rebalansiran proračun, održati krajem rujna.

Gradsko vijeće trebalo je inače zasjedati 9. rujna, no sjednica je odgođena nakon što je predsjedniku Gradskog vijeća Marku Potrebici te još nekim zaposlenicima gradske uprave propisana samoizolacija.

Iako je cilj da se sjednice Gradskog vijeća održavaju u klasičnom obliku, koji podrazumijeva da su vijećnici u Vijećnici, njihov daljnji način održavanja uvelike će ovisiti o epidemiološkoj slici na području Grada Dubrovnika.

No, kako je u Gradskom vijeću implentiran sustav kojim se sjednice mogu održavati online te na isti način vijećnici mogu i glasati, ukoliko se netko od njih 25 u međuvremenu zarazi ili pripada onoj rizičnoj skupini, bit će im omogućeno online sudjelovanje u radu Gradskog vijeća.

Gradsko vijeće Grada Dubrovnika inače je proteklih mjeseci radilo uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Tako se u Vijećnici tijekom sjednica već odavno poštuje propisani razmak, a od posljednje sjednice koja je održana u srpnju obavezno je i nošenje maski.

nm

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020