lausnekretninebanner

Subota, 05 Rujan 2020 22:38

Župan Dobroslavić učenicima: „Nastavak Vašeg obrazovanja u mirnom i stabilnom okruženju vaših učionica jednostavno nema alternative”

Župan Dobroslavić učenicima: „Nastavak Vašeg obrazovanja u mirnom i stabilnom okruženju vaših učionica jednostavno nema alternative” Foto: DNŽ

Župan Nikola Dobroslavić ove godine neće moći obići prvašiće, ali je uputio čestitku svim učenicima povodom početka nove školske godine.

Dragi naši školarci, čestitam vam početak nove školske godine. Za one najmlađe to je početak putovanja koje će pamtiti kao najljepše u životu, a za vas malo starije jedan skalin više ka zrelosti i znanju.

Prošla školska godina obilježena je posebnim okolnostima pod kojima smo se svi morali naučiti živjeti, a za vas je to značilo potpuno novi način učenja i rada, u vašim domovima daleko od vaših kolega. No prebrodili smo to i zbog toga sam ponosan na sve Vas.

Teško je predvidjeti što nam nosi jesen i zima u pogledu pandemije koronavirusa, no nastavak Vašeg obrazovanja u mirnom i stabilnom okruženju vaših učionica jednostavno nema alternative. Želim stoga da budete radoznali, razigrani, veseli i bezbrižni, a u isto vrijeme željni novih znanja i iskustava.

Poštujte svoje roditelje, ali naravno i učitelje jer ćete tek kasnije u životu spoznati koliki utjecaj imaju na Vaše živote.

Vaš župan
Nikola Dobroslavić

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020