lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 07 Rujan 2020 11:01

Tijekom vikenda dva motociklista teže ozlijeđena

Tijekom vikenda dva motociklista teže ozlijeđena Ilustrativna fotografija

Tijekom proteklog vikenda u dvije prometne nesreće koje su se dogodile na području Mokošice i Župe dubrovačke dva motociklista teže su ozlijeđeni.

Prva prometna nesreća se dogodila oko 2 sata, 5. rujna u Ulici Bartola Kašića u Mokošici kada je 17-godišnjak, prije stjecanja prava na upravljanje motociklom i bez zaštitne kacige na glavi, upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom te je, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad motociklom i pao na kolnik kada je dobio teže tjelesne ozljede.

Nakon ukazane liječničke pomoći, zadržan je na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Druga prometna nesreća se dogodila u večernjim satima jučer u Mlinima u Župi dubrovačkoj, kada se 37-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka uključivao u promet na državnu cestu D-8 i pritom oduzeo prednost prolaska motociklu dubrovačkih registarskih oznaka kojim je, bez propisane zaštitne kacige, upravljao 29-godišnjak te je došlo do sudara osobnog vozila i motocikla.

Uslijed pada na kolnik, vozač motocikla zadobio je teže tjelesne ozljede te je, nakon ukazane liječničke pomoći, zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020