lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 14 Rujan 2020 12:30

Nova ambulanta otvorena u Pločama

Dr. Adriana Maria Camino Varela i njen suprug, kirurg dr. Diego Carlos Varela otvorili su privatnu ambulantu u Poduzetničkom Inkubatoru Ploče s ciljem približavanja dermatoveneroloških i kirurških usluga stanovništvu koje je dosad moralo putovati u Dubrovnik ili Split.

Dr. Varela je dermatovenerologinja koja je radila u Općoj bolnici Dubrovnik, a sada radi u poliklinici Marin Med u Dubrovniku te obavlja terenske preglede u sklopu Lige protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet. Tim je putem uvidjela potrebe stanovništva na tom području, pogotovo povećanje slučajeva raka kože, takozvanog melanoma. U sklopu ambulante koju je otvorila sa suprugom, koji radi i u Općoj bolnici Dubrovnik, nudi preglede i uklanjanje sumnjivih madeža na bližoj adresi. Uz to nudi i ostale dermatovenerološke i kirurške usluge, od kojih su neke i nove vrste terapija za kliničke i estetke dijagnoze.

- Moj je cilj ne samo zapošljavati mlade ljude, već i ponuditi sve mogućnosti dijagnostike, pregleda, obrade, kozmetologije i estetike, a po mogućnosti također imati goste specijaliste iz Zagreba, Splita ili Dubrovnika. - izjavila je dr. Varela za Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije. Prvu suradnju je i ostvarila te surađuje s psihijatricom dr. Irenom Primorac Bošnjak koja radi u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije.

Ambulanta je započela s radom te se rezervacije mogu napraviti putem poziva, SMS ili Whatsapp poruke te putem elektronske pošte. Za sve dodatne informacije moguće je obratiti se kontaktima ambulante, a koji su dostupni i na društvenim mrežama.

Varela d.o.o.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020