lausnekretninebanner

Srijeda, 16 Rujan 2020 15:37

Zavod za obnovu poziva građane na novi ciklus radionica o Planu upravljanja zaštićenom spomeničkom cjelinom Dubrovnika

Zavod za obnovu Dubrovnika organizira novi ciklus radionica namijenjenih građanima i udrugama civilnog društva. Ukupno će se tijekom petka i subote održati četiri radionice, od toga dvije on-line, pod nazivom „Rasprava o strateškom okviru Plana upravljanja zaštićenom spomeničkom cjelinom Grada Dubrovnika“. 
 
U petak, 18. rujna od 15 do 17 sati održat će se on-line radionica namijenjena udrugama civilnog društva. Istog dana od 18 do 20 sati u 3. lađi kompleksa Lazareta na rasporedu je radionica za građane.
 
Radionice će se održati i idućeg dana, u subotu, 19. rujna, i to:  
 
- On-line radionica za građane u u jutarnjem terminu od 9 do 11 sati
- Radionica za građane u kinu Jadran od 16 do 19 sati.
 
S obzirom na nužne epidemiološke mjere dolazak je potrebno registrirati/potvrditi na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj 020/324 060 od 7 do 15 sati. Nakon registracije svi prijavljeni dobit će upute za sudjelovanje na on-line radionicama.
 
Proces izrade Plana upravljanja zaštićenom spomeničkom cjelinom Grada Dubrovnika u završnoj je fazi. -„Uz vašu pomoć te u suradnji s ostalim lokalnim, regionalnim, nacionalnim i međunarodnim dionicima i stručnjacima, definirane su ključne strateške teme, ciljevi i aktivnosti na koje je usmjeren i kojima će se baviti Plan upravljanja. Cijenimo  vaše sudjelovanje i molimo vas da se odazovete pozivu kako bi Plan upravljanja bio što kvalitetniji zajednički dokument“, ističe se u pozivu.
 
Svaki sudionik radionica dobit će primjerak radnog nacrta strateškog okvira s temama, ciljevima i aktivnostima  te upitnik s ciljem određivanja prioritetnih ciljeva i komentara aktivnosti. Materijali će biti dostupni u fizičkom i digitalnom formatu.
 
U okviru popratnog programa u četvrtak, 17. rujna u 20 sati na Mrtvom zvonu bit će otvorena izložba „Dubrovački dizajneri o Gradu“, a u subotu, 19. rujna u 19:30 sati u Kinu Slavica prikazat će se film „Društveni život malih urbanih prostora“ redatelja Williama H. Whytea.
 
Obavezno je pridržavanje svim propisanih epidemioloških mjera.

Grad Dubrovnik

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020