lausnekretninebanner

Srijeda, 16 Rujan 2020 21:33

Predsjednik GV – a Marko Potrebica o „zadovoljavanju” vijećnice HNS - a: Pezova izjava izvučena je iz konteksta

Piše:

Dok Pezo ne odgovara na telefonske pozive, ne bi li objasnio svoju izjavu na sjednici Gradskog vijeća kada je rekao vijećnici HNS – a Marini Vuković Matić kako ju je teško zadovoljiti, o čemu je danas HNS izdao i priopćenje, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica ističe kako Pezova izjava nije bila seksističkog karaktera.

- Moram priznati da iako se ta izjava dogodila u kasne sate, šokirala me interpretacija na izjavu kolege Peza koju sam pročitao u medijima. Da je ta njegova izjava imala seksistički prizvuk, ja bih bio odmah reagirao i upozorio kolegu Peza, a i kolegica Vučković Matić bi bila, u trenutku kad je izjava izrečena, da ju je shvatila kao seksističku jer je ona tijekom rasprave o Libertasu izuzetno borbeno zastupala stavove HNS-a i sigurno bi iskoristila taj trenutak i upozorila da je Pezova izjava seksistička. Ta je izjava poslije potpuno izvučena iz konteksta i slična manipulacijama vijećnika koji su zbog bola u preponama sa sjednice otišli puno ranije nego je završila. - rekao je Potrebica.

- Izjava Blaža Peza izrečena je u posve drugom kontekstu. Naime, on se referirao na izjavu Vučković Matić da direktor Libertasa Ante Vojvodić nije zadovoljio na funkciji direktora Libertasa, a nakon argumenata zašto je Vojvodić dobar direktor, javio se i Blaž Pezo. Rekavši kako je kolegicu Vučković Matić teško zadovoljiti, mislio je na njezine stavove o poslovanju i stanju u Libertasu, ali danas netko grubo Pezovu izjavu izvlači iz konteksta i na tome gradi političku priču. - kazao je Potrebica.

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020