lausnekretninebanner

Četvrtak, 17 Rujan 2020 10:54

Od popularne klasike do filmske glazbe i jazza; B&P septet DSO - a nastupa u Dvoru

Od popularne klasike do filmske glazbe i jazza; B&P septet DSO - a nastupa u Dvoru Foto: DSO

B&P (Brass & Percussion) septet Dubrovačkog simfonijskog orkestra za ovaj petak priređuje jedan sasvim novi program koji obuhvaća popularnu klasiku, filmsku glazbu i jazz. Aranžmane za koncert priredio je trubač DSO - a, Damir Butigan. Koncert će se održati u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat.

B&P septet DSO-a čine puhači Džemal Cakić, Martin Hrćan, Toni Kursar, Damir Butigan i Ivan Kušelj, udaraljkaš Alan Polzer i udaraljkašica Karmen Pervitić.

Publika će na ovom koncertu moći poslušati izbor iz poznatih klasičnih djela kao što su Bizetova opera Carmen, Nessun dorma iz Puccinijeve opere Trubadur, Brahmsov Mađarski ples br. 5, ali i izbor glazbe popularnih TV serijala i filmova poput Zvjezdanih staza, M.A.S.H.-a, Pink Panthera, A Je To, zatim tango La cumparsita te ponešto jazza s That's a plenty.
..

Ulaznice su u prodaji i dostupne u uredu DSO-a u Slanici (sv. Dominika 9), u agenciji Perla Adriatica na Pločama, u Luži, online putem sustava ulaznice.hr, kao i jedan sat prije početka koncerta pred ulazom. Građane, kao i uvijek, čekaju brojne pogodnosti pri kupnji.Telefon za rezervacije i informacije je 417 110.

Koncert se održava u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i preporukama.

rrd

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020