lausnekretninebanner

Utorak, 29 Rujan 2020 21:10

Franković na FB - u sugrađanima: „Pred nas je došao i vrući krumpir koji se zove GUP. I to ćemo riješiti.”

„Dragi sugrađani, postoje trenutci kada obnašanje javne dužnosti gradonačelnika donosi pred vas velike izazove. U mom dosadašnjem mandatu tih izazova je bio popriličan broj.” - tako je započeo gradonačelnik Mato Franković post na svom FB profilu kojim se obratio sugrađanima

„Vjerujem da ćete se sjetiti kada sam vršio pritisak da se zatvori žičara dok se ne otpočne s plaćanjem koncesijske naknade. I u to vrijeme primao sam razne pozive, sugestije i poruke sličnog karaktera - pa što ti to treba? Kada smo se uhvatili u koštac s neredom na javnim površinama kojeg smo naslijedili uvijek je bilo dobronamjernih savjeta, ali ni tu nismo odustali. Bankomate u povijesnoj jezgri smo riješili i još uvijek smo jedini grad u Republici Hrvatskoj koji je riješio to pitanje.” - nastavio je Franković.

„Pred nas je došao i vrući krumpir koji se zove GUP. I to ćemo riješiti. Ne podilazeći nikom, boreći se isključivo i jedino za javni interes, kao što smo to radili od prvog dana.” - napisao je gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

„Svjestan sam činjenice da je lakše ići niz dlaku te da je dodvoravanje raznoraznim skupinama poželjno u osvit lokalnih izbora. Međutim, to nisam ja. Stoga ću se i dalje nastaviti boriti za ispravan način vođenja Grada. Grada u kojem nema jednakijih, Grada po mjeri svih njegovih Građana.” - zaključio je gradonačelnik Franković.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020