lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 05 Listopad 2020 17:01

Gradonačelnik Franković čestitao učiteljicama i učiteljima njihov dan

U povodu današnjeg Svjetskog dana učitelja, dubrovački gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku svima onima koji obavljaju ovaj važan posao. Čestitku donosimo u nastavku:
 
Poštovane učiteljice i učitelji, čestitam Vam današnji Svjetski dan učitelja, kada podsjećamo na to koliko je Vaš rad važan za ukupan razvoj društva i za našu budućnost. Nositelji ste obrazovanja budućih generacija, stoga je na Vama vrlo važna uloga i velika odgovornost.
 
Koristim ovu prigodu zahvaliti Vam na predanom radu, odgovornosti s kojom pristupate svom pozivu i posebno naporima koje ulažete u ovom nezavidnom trenutku današnjice, kada svjesni svih rizika ostajemo svjesni i velike važnosti obrazovanja.
 
Često ne dobivate priznanje koje zaslužujete, često ste izloženi pritiscima i kritikama, ali vjerujem da su, s druge strane, osmijeh učenika, zahvalnost njihovih roditelja i radostan susret s bivšim učenicima te njihov uspjeh u životu najbolja potvrda Vašeg rada.
 
Budite i dalje lučonoše svima onima koje upućujete i ispraćate u daljnji život, a siguran sam da ćete i sami mnogima od njih biti inspiracija i poticaj da za svoj životni poziv odaberu upravo Vaš – učiteljski!
 
Gradonačelnik Mato Franković

Sadržaj Grada Dubrovnika

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020