lausnekretninebanner

Srijeda, 07 Listopad 2020 19:46

Ovo su pohvaljeni policijski i državni službenici i službenice ove godine...

Ovo su pohvaljeni policijski i državni službenici i službenice ove godine... Foto: PU dubrovačko - neretvanska

Načelnik Policijske uprave dubrovačko – neretvanske Ivan Pavličević na prigodnoj svečanosti, koja se povodom Dana policije jučer održala u PU, javno je pohvalio 14 policijskih i državnih službenika i službenica koji su se tijekom protekle godine u obavljanju svojih poslova i radnih zadataka posebno istaknuli zalaganjem i motiviranošću te profesionalnim odnosom prema svojim radnim obvezama, kolegama i strankama.

„Uspješnost rada policije ogleda se u subjektivnom osjećaju sigurnosti naših sugrađana i gostiju. Dubrovnik i Dubrovačko - neretvanska županija već godinama slove kao jedan od najsigurnijih gradova i županija. To je rezultat svakodnevnog operativnog angažmana naših policijskih i državnih službenika, a posebice onih koji se u tome ističu svojim zalaganjem što je prepoznato od strane njihovih rukovoditelja.” - navodi se u priopćenju iz PU dubrovačko – neretvanske.

Javne pohvaljeni policijski i državni službenici i službenice ove su godine:
Zdravka Lasić i Jelena Rajčević iz Službe pravnih, financijskih i tehničkih poslova, Marijana Zovkić iz Službe kriminalističke policije, Boško Vukelić, Miroslav Kravat i Mato Lučić iz Policijske postaje Dubrovnik, Anita Pavlović i Ivan Medak iz Policijske postaje Ston, Željko Mage i Ivica Leho iz Postaje prometne policije Dubrovnik, Ivana Kordić iz Postaje pomorske policije Dubrovnik, Antonio Marušić iz Postaje granične policije Gruda, Dražen Reškovac iz Intervente jedinice policije i Drago Tolj iz Policijske postaje Ploče.

dpp

fabrio banner 250 ljetni

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020